مشاوره تحصیلی

بهترین مشاور کنکور چه ویژگی هایی دارد؟

بهترین مشاور کنکور از پایه تا کنکور را به سادگی بشناس و ویژگی های یک مشاور خوب را باید بشناسید.

موفقیت در کنکور سراسری لازمه های زیادی دارد و دانش آموزان باید به درستی در این مسیر گام بردارند تا بتوانند بهترین نتیجه را از زحمات خود به دست بیاورند؛ در این یکی از مهم ترین موارد یعنی بهترین مشاور کنکور را بررسی می کنیم. لازمه های قبولی در کنکور عبارت هستند از:

  • تلاش و پشتکار خستگی ناپذیر
  • دسترسی به منابع مناسب و سودبخش
  • برنامه ریزی اصولی
  • مشاوره

مشاور کنکور چه اهمیتی دارد؟

در این سرفصل به مزایای استفاده از خدمات مشاوره ای و نقش مشاور در رسیدن به موفقیت اشاره شده است؛ علاوه بر این سعی کرده ایم به سوالات احتمالی دانش آموزان نیز پاسخ دهیم.

ویژگی های بهترین مشاور کنکور تجربی

تمام ویژگی ها و توانایی هایی که از یک مشاور خبره انتظار می رود مورد بحث و بررسی کامل قرار گرفته اند تا دانش آموز با اطلاع از آنها با اطمینان خاطر بیشتر و خطای کمتری مشاورش را برگزیند.

نحوه برنامه ریزی یک مشاور خوب و کاربلد

ویژگی های برنامه ریزی اصولی، توانمندی های مشاور و نحوه چینش دروس توسط او بررسی گردیده اند.

دسته بندی دانش آموزان کنکوری

در این سرفصل دانش آموزان بر اساس معیارهایی دسته بندی شده اند تا طبق آن خواننده بتواند شرایط خود را با آن بسنجد و در صورت داشتن ضعف، به فکر راه چاره ای باشد.

اشتباهات رایج دانش آموزان بدون مشاور در مطالعه

کارهایی که نباید توسط دانش آموزان انجام شوند نام برده شده اند.

نحوه انتخاب صحیح مشاور تحصیلی

یک مشاور خوب را بر اساس چه ملاک هایی بسنجیم و انتخاب نماییم.

اشتباهات رایج دانش آموزان در انتخاب مشاور کنکور

بایدها و نبایدهای انتخاب مشاور کارآمد برای کنکور سراسری

سوالات متداول

پرسش و پاسخ با دانش آموزان


با سایت مشاور (moshaver.org) همراه باشید. مجموعه سایت مشاور تمام شما عزیزان را در جهت درست و به روز راهنمایی می کند.


مشاوره کنکور چه اهمیتی دارد؟

مشاور فردی با اطلاعات تحصیلی بالا است که راه و چاه مسیر سخت کنکور را به خوبی می شناسد و می تواند اطلاعات خود را نیز به دانش آموزان انتقال دهد؛ در سال کنکور بسیاری از دانش آموزان دچار خطاهای تحصیلی و اجتماعی می شوند که ممکن است آنها را از رسیدن به قبولی باز دارد، چون که سال کنکور جای آزمون و خطا نیست و باید امور را با احتیاط زیادی انجام داد.

مشاور چه کمک هایی به داوطلبان می کند؟

  • با در نظر گرفتن وضیعت دانش آموز، برنامه مدارس و برنامه آزمون های آزمایشی، روند مطالعاتی وی را مشخص می کند.
  • به سوالات پیش آمده برای دانش آموزان در زمینه های مختلف به درستی پاسخ می دهد.
  • با گوشزد کردن نکاتی بسیار مهم از بروز اشتباهات جلوگیری می کند.
  • به دانش آموزان انگیزه و اعتماد به نفس می دهد تا آنها با جدیت و روحیه بیشتری به درس خواندن بپردازند.
  • با پشتیبانی های مستمر و سنجش روند تحصیلی دانش آموز، نقاط قوت و ضعف را مشخص می کند و فرد را به سمت افزایش توان مطالعاتی و قدرت تست زنی سوق می دهد.
  • آموزش نحوه مطالعه هر چه بهتر و تست زنی کارآمدتر
  • بیان تقسیم بندی ها، بودجه بندی ها، ارزش تراز، نحوه محاسبه تراز، آخرین رتبه های قبولی و نحوه رسیدن به درصدهای بالا در هر درس
  • پس از قبولی در کنکور داوطلب را برای انتخاب رشته راهنمایی می کند و با توجه به شناختی که از روحیات وی، توانایی ها و اهدافش دارد، بهترین انتخاب را با همکاری او انجام می دهد.

یکی از بهترین مشاور کنکور

ویژگی های بهترین مشاور کنکور

  1. با کنکور سراسری آشنایی کامل دارد.

یک مشاور خوب باید اطلاعات بالایی در زمینه کنکور سراسری و همینطور جریان تحصیلی دبیرستان به دانشگاه داشته باشد و در زمینه های این چنینی حضوری موفق داشته باشد؛ داشتن تحصیلات مرتبط در زمینه مشاوره تحصیلی نیز یکی از امتیازاتی است که برای سنجش مشاورین به کار گرفته می شود.

  1. خود سابقه درخشانی در کنکور سراسری داشته باشد.

در صورتی که مشاور خود تجربه شرکت در کنکور سراسری و کسب رتبه های برتر را داشته باشد به شکل بهتری می تواند دانش آموزان را راهنمایی کند، زیرا خود عملا در شرایط فعلی دانش آموز بوده است و تمامی حوادث، سختی ها و محدودیت های وی را درک می کند. باید به این نکته نیز توجه داشت که این دسته از مشاورین خودشان به بهترین شکل این مسیر را پشت سر گذاشته اند و در آن بسیار با تجربه هستند، پس توان مشاوره ای بالایی نیز دارند.

حال ممکن است این سوال مطرح شود که:

اگر مشاور خود از رتبه های برتر کنکور نباشد و یا در رشته هایی که هدف ما هستند تحصیل نکرده باشد، صلاحیت ارائه خدمات مشاوره ای را ندارد؟

خود قضاوت کنید، فردی که خود از رتبه های برتر نیست و در رشته های هدف شما نیز تحصیل نکرده است چگونه می تواند شما را به مسیری که هیچ شناختی از آن ندارد هدایت کند؟ ممکن است آن فرد به واسطه تحصیل در رشته های دیگر و یا مطالعه اطلاعاتی در این زمینه داشته باشد، اما بخش اعظمی از این اطلاعات کاربردی نیستند، پس دقت زیادی به این ویژگی مهم داشته باشید.

  1. توانایی شناختی بالا دارد.

یک مشاور خوب می تواند ویژگی های شخصیتی دانش آموز خود را بشناسد و این نکته را بداند که باید به وی به شکل یک دوست و همراه رفتار کند یا برایش یک معلم سخت گیر باشد؛ مشاور نمونه شرایط های مختلف اجتماعی و اتفاقاتی که پیرامون دانش آموز پیش می آید را درک می کند و با اطلاع از همه این ها برنامه ریزی های او را تنظیم و تدوین می نماید.

  1. اخلاق خوش و محترمانه

دانش آموزان در طول سال تحصیلی با مشاور خود در ارتباط هستند و از او تاثیر می پذیرند، پس باید وی دارای اخلاق مناسب و رفتار شایسته ای باشد تا گفته ها و برنامه ریزی های او برای دانش آموز ارزش پیدا کنند؛ نکته دیگر احترامی است که مشاور برای دانش آموز خود در نظر می گیرد، دیده شده است که برخی از مشاوران برای تحریک دانش آموزان خود دست به تخریب آنها می زنند که این کاری کامل اشتباه است و نه تنها هیچ سودی ندارد بلکه عزت نفس و اعتماد به نفس دانش آموز را نیز کاهش می دهد.

  1. نظم و انضباط

یک مشاور ایده آل وظایف خود را به شکل منظمی انجام می دهد و خوش قول است؛ به دیگر سخن به کار خود تعهد بالایی دارد و این مسئله را به دانش آموز نیز انتقال می دهد تا او هم با جدیت و تعهد بالایی به درس خواندن بپردازد.

  1. دلسوز باشد

دسته ای از مشاورین به دانش آموزان به چشم دستگاه چاپ پول نگاه می کنند و می خواهند از طریق او به درآمد برسند، طبیعی است که این مشاورنماها هیچ اهمیتی برای نتیجه ای که دانش آموز به دست می آورد قائل نمی باشند و به فکر منفعت خود هستند، پس لازم است تا افراد مشاورین دلسوزی را انتخاب کنند که به ضرر و شکست دانش آموزش راضی نباشد و برای رساندن وی به هدفش از هیچ تلاشی دریغ نکند.

نحوه برنامه ریزی بهترین مشاور کنکور و کاربلد

حجم مناسبی را برای برنامه مطالعاتی در نظر می گیرد.

دیده شده است که بسیاری از دانش آموزان کنکوری خود را در برنامه ریزی های سنگین و طولانی غرق می کنند و سر انجام به خاطر اینکه نتوانسته اند طبق آن پیش بروند خود را شکست خورده و ناتوان می بینند، اما این کار از ریشه غلط است؛ یک مشاور کاربلد بر اساس عوامل مختلف برنامه را برای دانش آموزش تعیین می کند و حجم آن را نیز به گونه ای مشخص می کند که فرد از پس انجام آن بر بیاید و تعهد به آن برایش غیرممکن نباشد.

زمانی را برای تفریح، استراحت و مرور تعیین می کند.

یک مشاور ایده آل روزهایی را برای استراحت در نظر می گیرد و از دانش آموز خود می خواهد تا در آن روزها به تفریح برود، در جمع خانواده باشید و یا به هر شکلی که برایش لذت بخش است روزش را سپری کند تا توان خود را بازیابد و درس زده نشود؛ علاوه بر آن از دانش آموز می خواهد تا در طول هفته به فعالیت های جانبی که به آنها علاقه دارد بپردازد که رفتن به باشگاه های ورزشی، کلاس های هنری و آموزشی نمونه ای از آنها است.

جمع بندی های دوره ای را نیز در طول برنامه درسی لحاظ می کند.

برنامه ریزی اصولی که توسط یک مشاور خوب انجام می شود دارای بازه های زمانی جمع بندی است که به صلاح دید وی می تواند هفتگی و یا ماهانه باشد؛ این کار مطالب خوانده شده را تثبیت می کند و فرد را به پیش می برد تا خود به شخصه شاهد پیشرفت و تحول در شرایط درسی اش باشد.

اصل پیش نیاز را رعایت می کند.

اصل پیش نیاز این است که: برخی از دروس به دنبال مباحث قبلی می آیند، به گونه ای که برای یادگیری به آنها نیاز دارید مباحث قبلی را نیز به خوبی فراگرفته باشید، برای مثال در درس زیست شناسی اطلاع از ساختار سلول، قسمت های مختلف آن، وظایفش و همچنین انواع آن پیش نیازی برای دیگر مباحثی است که در آینده تدریس می شوند، پس اگر آنها را خوب یاد نگرفته باشید یادگیری مطالب آینده برایتان بسیار سخت خواهد بود. مشاور کاربلد این نکته را در نظر می گیرد و بر طبق آن برنامه مطالعاتی را تنظیم می کند.

براساس حجم و کیفیت مطالعه برنامه ریزی می کنند نه ساعات مطالعه

دانش آموزان فکر می کنند هرچه ساعات بیشتری را درس بخوانند مطالب بیشتری را یاد می گیرند، اما باید این نکته را عرض نمود که ساعت مطالعه بالا مطلوب نیست، بلکه انجام صحیح و به اندازه آن سودمندتر است؛ مشاورین برتر به جای اینکه ساعاتی را برای دانش آموز مشخص کنند و به او بگویند از ساعت ۸ تا ۱۰ فلان درس را بخوان، از وی می خواهند تا در روزهای مشخص شده تعداد صفحات حداقلی از دروس را بخوانند.

مزایای این روش چیست؟

  • در صورتی که مشکلی برای دانش آموز به وجود بیاید و ساعاتی از روز را از دست بدهد برنامه او به هم نمی ریزد.
  • مطالعه وی نظم و کیفیت بیشتری پیدا می کند.
  • ساعات مطالعه بر عهده خود فرد قرار داده می شود، با این تفاسیر که او می داند در روز باید حداقل چند صفحه از چه درسی را بخواند.
  • در صورتی که موفق به اتمام تعداد صفحات مشخص شده نشد می تواند ساعاتی از شب را بیدار بماند و به جبران بپردازد.

دسته بندی دانش آموزان کنکوری

دسته اول ساده انگار هستند. این دسته از دانش آموزان اعتماد به نفس خیلی بالایی دارند که کاملا هم کاذب است، آنها فکر می کنند که بدون تلاش و درس خواندن می توانند در کنکور سراسری نتیجه بگیرند، به همین خاطر اهمیت زیادی برای مطالعه و تست زنی قائل نیستند.
دسته دوم ساعات مطالعاتی کمی دارند. این دسته از داوطلبان کنکور به دلایل مختلفی دارای مطالعه اندکی هستند که گاه جدی و با تمرکز است و گاه نیز کاملا بی انگیزه می باشد؛ این افراد همیشه برای کم کاری های خود بهانه های مختلفی می آورند و برای کارهایشان به خودشان حق می دهند.
دسته سوم ساعات مطالعاتی بالایی دارند اما نتیجه خوبی نمی گیرند. دانش آموزان این دسته با اینکه تلاش و پشتکار خوبی دارند اما به دلیل اشتباهات مطالعاتی، ضعف در برنامه ریزی و نداشتن تجربه صرفا انرژی و زمان خود را از دست می دهند و آنقدر که باید و شاید نتیجه نمی گیرند.
دسته چهارم ساعات مطالعه به اندازه ای دارند و موفق هستند. دسته چهارم توازن را در برنامه های خود رعایت می کنند و نتایج درسیشان نیز به نیست دیگر افراد بهتر و مناسبتر است.

دانش آموزان کدام دسته به مشاور نیاز دارند؟

همه این دانش آموزان به همراهی و راهنمایی های یک مشاور متخصص نیاز دارند تا شرایط خود را بهبود بخشند؛ شاید تصور کنید که دسته چهارم به دلیل نتایج مطلوبی که می گیرند نیازی به مشاور ندارند، اما این چنین نیست؛ ممکن است آنها نیز ضعف های بزرگی داشته باشند که تا بحال احساس نشده باشد، اما مشاور به درستی کم و کاستی ها را تشخیص می دهد و شرایط را سامان می بخشد.

بیشتر بخوانید: زندگی افراد موفق در کنکور

اشتباهات متداول دانش آموزان بدون مشاور در مطالعه

  • برنامه های مطالعاتی حجیمی دارند.
  • بدون وقفه و استراحت درس می خوانند.
  • چند منبعی هستند و مطالب را از کتب و ویدئوهای مختلف و با سبک های گوناگون آموزش می بینند.
  • توجهی به تست زنی و افزایش مهارت در این زمینه ندارند.
  • ایده آل گرا هستند و تصور می کنند حتما باید به یکباره و با شدت زیادی مطالعه را آغاز کنند و بهترین عملکرد را داشته باشند؛ مشکل این مسئله این است که فرد شروع مطالعه را به واسطه سختی که از آن در ذهن خود به وجود آورده است دائما به تعویق می اندازد و زمان زیادی را از دست می دهد، پس از شروع آن نیز به خاطر عدم توانایی در اجرای توقعاتش سرخورده می شود.
  • عدم تعهد به برنامه های درسی به دو دلیل، ۱. غیر اصولی بودن برنامه ها ۲. حجم بالای آنها

نحوه انتخاب صحیح مشاور تحصیلی

  • به سابقه و تحصیلات مشاور دقت داشته باشید.
  • مشاور خود را از بین رتبه های برتر و افراد با تجربه در حیطه آموزش انتخاب کنید.
  • مدارک و مستندات وی را بررسی کنید.
  • پیشینه خدمات مشاوره ای وی و میزان رضایت دانش آموزانی که با او همکاری کرده اند را نیز مد نظر قرار دهید.
  • بیشتر سعی کنید مشاورینی را انتخاب نمایید که با موسسات و گروه های آموزشی مختلف همکاری دارند.

چگونه می شود پیش از ثبت نام و شروع همکاری از این اطلاعات آگاه شد؟

می توانید از خدمات رایگان مشاورین بهره مند شوید تا از شیوه کاری آنها باخبر گردید؛ برقراری ارتباط تلفنی با آنها و مطرح کردن سوال هایتان نیز بهترین کاری است که می تواند تمام این اطلاعات و همینطور بحث هزینه خدمات را در اختیار شما قرار دهد.

اشتباهات رایج دانش آموزان در انتخاب بهترین مشاور کنکور

مشاور هم جنس بهتر است.

بسیاری از دانش آموزان کنکوری گمان می کنند که مشاور باید همجنس آنها باشد تا بتوانند ارتباط خوبی با وی برقرار کنند و به نتیجه بهتری برسند؛ این مسئله هیچ پشتوانه علمی ندارد و یک باور اشتباه است، جالب است که برخی از تحقیقات نشان از این داشته اند که دانش آموزان حرف شنوی بیشتری نیز نسبت به مشاورین غیرهمجنس خود دارند و حس همزاد پنداری بهتری با آنها برقرار می نماید.

مشاور باید حتما تغییر رشته ای باشد تا شرایط من را درک کند.

تعداد زیادی از داوطلبان در رشته هایی ثبت نام می کنند که با رشته دبیرستانشان مغایرت دارد، برای مثال فردی که دوران دوم متوسطه را در رشته ریاضی تحصیل کرده است در کنکور تجربی شرکت می کند؛ با توجه به این موضوع این افراد فکر می کنند مشاورشان نیز باید همچنین شرایطی را سپری کرده باشد و به قول معروف تغییر رشته ای باشد تا بتواند به آنها کمک کند، اما این هم تصوری اشتباه است و ملاکی برای انتخاب مشاور نمی باشد.

هرچه بیشتر پول بدهم خدمات بهتری دریافت می کنم.

تصور اشتباه دیگری که وجود دارد این است که افراد گمان می کنند هرچه هزینه های بیشتری را پرداخت کنند خدمات بهتری را نیز دریافت می نمایند، درحالی که اصلا این چنین نیست؛ موسسات مطرح و گروه های مشاوره ای تخصصی هزینه های معقولی را از دانش آموزان دریافت می کنند و برای پرداخت نیز شرایط اقساطی و شرایطی ویژه ای دارند.

سوالات رایج بهترین مشاور کنکور

سوالات متداول درباره بهترین مشاور کنکور و تحصیلی

من دانش آموز هنرستان هستم، آیا منم برای شرکت در کنکور به مشاور نیاز دارم؟ میخوام تغییر رشته بدم و در کنکور ریاضی شرکت کنم

بله شما حتما به خدمات مشاوره ای نیازمند هستید، چون که در رشته های فنی محدودیت هایی وجود دارد و دیده شده است که بسیاری از داوطلبان با اینکه در کنکور نیز نتایج خوبی کسب کرده و در انتخاب رشته هم به خواسته هایشان رسیده اند نتوانسته اند وارد آن رشته و دانشگاه بشوند، زیرا در کنکور اشتباهی شرکت کرده اند که طبق قانون اجازه اش را نداشته اند، پس قبولی آنها لغو شده است.

آیا خدمات مشاوره ای برای کنکور ارشد هم وجود دارند یا خیر؟

بله، موسسات خدمات خود را برای پایه های مختلف تحصیلی، ابتدایی تا کنکور و همینطور برای مقاطع ارشد و دکتری نیز عرضه می نمایند.

من خودم تمام اطلاعات لازم را دارم و می توانم برنامه ریزی های مناسبی برای خودم تنظیم کنم، پس چه نیازی به مشاور دارم؟

دانش آموزان در برنامه ریزی های شخصی که توسط خودشان انجام می شود بسیاری از نکات را در نظر نمی گیرند و از اهداف جانبی مطالعه، مرور و تکرار غافل هستند؛ بله درست است که دسته ای از دانش آموزان توان انجام امور خود را دارند، اما همواره لازم است تا فردی در کنار آنها حضور داشته باشد، از آنها گزارش کار بخواهد و با رسیدگی و اهمیت دادن به شرایط فرد، او را به انجام برنامه، تعهد به آن و افزایش توان و اعتماد به نفسش سوق دهد.

یادتان باشد لازمه موفقیت تنها گرفتن مشاور خیلی خوب نیست بلکه کلی آیتم دیگر تاثیر دارد.

مشاور کنکور حضوری بهتر است یا مشاوره های غیرحضوری آنلاین و تلفنی؟

هر یک از این مشاوره ها نقاط قوت و ضعف خود را دارند و انتخاب آنها به شرایط دانش آموز وابسته است، اما باید این را در نظر داشته باشید که مشاوره حضوری نیاز به رفت و آمد، صرف زمان و هزینه بسیار دارد از طرفی حتی اگر از مشاوره حضوری استفاده کنید برای هماهنگی بسیاری از کارها و مطرح کردن سوالات و مشکلاتتان باز هم باید از طریق تماس تلفنی و مجازی به آنها رسیدگی نمایید.

برای ثبت نام بدون کنکور در دانشگاه ها نیز به مشاور نیاز است؟

ثبت نام بدون کنکور در دانشگاه های ارائه دهنده این خدمت دارای شرایط و ضوابط خاص خود می باشد که در دفترچه راهنمای ارائه شده توسط سازمان سنجش نوشته شده اند؛ در صورتی که آن اطلاعات برای شما کافی نیست و یا سوالاتی شخصی سازی شده دارید مشاور می تواند راهنمای شما باشد.

برای داشتن بهترین مشاور کنکور و موثر باید حتما باید ثبت نام های سالانه انجام بدیم؟

خیر، نحوه استفاده شما از مشاوره های کارشناسان بر عهده خودتان است و حق انتخاب گسترده ای برای انجام آن دارید.

  • می توانید در طرح های مشاوره ای سالانه یا فصلی شرکت کنید.
  • قادر هستید در دوره های مشاوره ای و کارگاه های آموزشی که توسط برخی از گروه ها و موسسات آموزشی برگزار می شوند شرکت داشته باشید.
  • استفاده از مشاوره های ساعتی حضوری، تلفنی و آنلاین نیز راه دیگری است که در اختیار دارید.

برای دریافت مشاوره تحصیلی خوب در تهران با ما در ارتباط باشید.

اورجینال مشاور

اورجینال مشاور: انتخاب بهترین دبیر از موسسات + مشاور تحصیلی + انتخاب منابع کنکوری

‫۶ دیدگاه ها

  1. آموزشگاه فرزانه بیست
    چون هم اقساط بلند مدت داره هم اساتید مطرح داره هم کادر آموزشی قویم داره یه طرح ۱۱۰ ام داره که تو سه تا قسط ۱۱۰تومنی میتونی یه کلاسو تا آخر سال ثبت نام کنی

  2. یه مشاور خوب و کسی که واقعا پیشروی دانش اموزو چک کنه خیلی تاثیر داره. من خودم پارسال این موقع خیلی سرگردون بودم نمیدونستم چیکار کنم. یه برنامه درست واقعا میتونه زندگی ادمو عوض کنه در صورتی که خود ادمم بخواد. میخوام از دکتر رحیم زاده تشکر کنم که با اینکه کلی غرغر میکردم باز منو تحمل کردن و کمک کردن پیشرفت کنم

  3. سلام من سال گذشته پایه نهم با معرفی یکی از دوستانم با فرزانه بیست آشنا شدم کلاس ها و مشاوره های استاد فراهانی شرکت کردم وتونستم به هدف دلخواهم برسم واقعا بی نظیرن مهندس فراهانی سپاس بی کران و درود به فرزانه بیست

  4. با سلام
    اینکه فرمودید مشاور تحصیلی حتما خودش باید رتبه برتر باشد تا بتونه به دانش اموز کمک کنه مگه تمام مربی های خوب خودشون قهرمان جهان بوده اند ؟
    به جای مشاور بهتره بفرمایید پشتیبان درسی

    1. منظور از رتبه برتر کسی هست که مسیر را رفته باشه و بازی کرده باشه
      بهترین مربی های دنیا تو زمین بازی کردند بزرگترین مسابقات دنیا را دیده اند و آموزش دیده اند این از دید ما یعنی رتبه برتر یا مشاور کار بلد

  5. با سلام میشه بفرمایید یک رتبه برتر که به عنوان مشاور توصیه میکنید اگر دانش آموز اضطراب داشته باشد و یا از طرف خانواده به هر دلیلی تحت فشار باشد رتبه برتری که الفبای روانشناسی هم نمیداند چگونه به دانش آموز کمک می کند؟
    یا او را تو این مسیر تنها میگذارد که نمونه هاشم کم نیستن
    لطفا به دانش آموزان اطلاعات غلط ندهید به خاطر منفعت شخصی
    با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا