همیشه وارد شدن به مکان، شرایط و جایگاهی جدید به دلیل ناشناخته بودنش در نگاه اول سخت و دشوار به نظر می رسد و خیلی از افراد به دلیل همین ترس است که از شروع و کلید زدن موفقیت سرباز می زنند که وارد شدن به یک مقطع تحصیلی جدید هم در این قاعده می گنجد.
سوال: کلاس هفتم سخته ؟
سلام. دخترم امسال میره هفتم از هفتم میترسه میگه از دوستام شنیدم ریاضی و علومش سخته میگه درس هامون زیاد میشن استرس داره چیکار کنم؟ خودمم قبول دارم یکم سخته. مخصوصا اینکه انلاینه. کتاب کار براش چی بگیرم به نظرتون ؟
در ادامه جواب این سوال و از این قبیل سوالات رو میدیم بهتون که با خیال راحت درس تون رو بخونید. پس بریم سراغ بررسی کامل کلاس هفتم.
این ترس با تغییر پایه تحصیلی، بیشتر خودش را نشان میدهد. اما جای هیچ نگرانی نیست چرا که کارشناسان و مشاورین حرف های سایت moshaver.org با گردآوری مطالبی سودمند و علمی، درصدد رفع ابهامات و نگرانی دانش آموزانی که قرار است وارد پایه هفتم که در دسته مقطع متوسطه اول قرار گرفته بشوند، بپردازند.
امید است که در پایان این مقاله، تمام سوالات دانش آموزان که شامل موارد زیر می باشد، پاسخ داده شود.
- آیا پایه هفتم سخت است
- مباحث کلیدی و مهم پایه هفتم
- روش مطالعه دروس پایه هفتم
- چگونه تبدیل به دانش آموز زرنگ پایه هفتم شویم
- امتحانات پایه هفتم به چه صورت است
- دروس پایه هفتم
- تغییرات پایه هفتم نسبت به پایه ششم
- برنامه ریزی موفق برای پایه هفتم
آیا پایه هفتم سخت است
در مقابل این سوال باید یک نه بزرگ قرار داد و برای این نه هم، هزار و یک دلیل داریم که به بررسی همه آنها خواهیم پرداخت و با دلیل منطقی به شما اثبات خواهیم کرد که از پایه هفتم تنها یک غول ساختهاید.
چرا بعضی ها پایه هفتم را سخت می دانند؟ همانگونه که در ابتدا بیان کردیم، هه اینها از ناشناخته و جدید بودن نشات میگیرد.
دلیل اول: دانشآموزی که تا سال قبل تنها به داشتن یک معلم برای یادگیری تمام دروس عادت کرده است حالا در هر زنگ درسی، با یک معلم جدید روبرو است و این ناخودآگاه یک ترس و دلهره برای دانشآموز به وجود میآورد که نکند دروس خیلی سخت شده اند که برای هرکدام یک معلم درنظر گرفته شده است.
دلیل دوم: یک باور غلط که به این ترس دامن میزند، اضافه شدن دروس جدید و یا ادغام آنها با هم است که گاها دانش آموزان گمان می کنند آمادگی یادگیری آنها را ندارند و این دروس برای آنها بسیار سخت است که در ادامه بیشتر به این مسائل خواهیم پرداخت.
مباحث کلیدی و مهم پایه هفتم
در هر کار و فعالیتی پایه و شالوده آن، نقشی اساسی را ایفا می کند. بدون اغراق میتوان گفت که اگر پایه خوب بنا شود، موفقیت تضمین شده است. این مثال را آوردیم تا به شما یادآور شویم که پایه و اساس موفقیت در دبیرستان و کنکور، یک شروع قدرتمند از پایه هفتم میباشد.
مباحث کلیدی و مهم پایه هفتم در وهله اول به چه دروسی تعلق دارد؟ به دروس ریاضی و علوم تعلق دارد و رمز موفقیت دانش آموزان در پایه هفتم تا انتهای مسیر، با موفقیت در این دو درس گره خورده است.
چه مباحثی در این پایه برای انتخاب رشته سال کنکور اهمیت دارد؟
- زیست شناسی: دانش آموزان برای اولین بار با مباحث زیستشناسی در کتاب علوم این پایه آشنا میشوند و این یک نقطه شروع برای افراد علاقهمند به رشته تجربی میباشد.
- ریاضی: نکات و مباحثی که در کتاب ریاضی پایه هفتم طرح شده است، به عنوان مباحث پایه ای تا زمان کنکور همراه دانش آموز است.
- ادبیات: دانشآموزان علاقهمند به رشته انسانی نیز نباید از ادبیات این پایه غافل شوند، چراکه مباحث مهم و پایهای که قرار است بعدها بهطور گسترده با آن خو بیگیرند، در کتاب ادبیات پایه هفتم پی ریزی شده است.
آیا بقیه دروس پایه هفتم نیز به اندازه این سه درس مهم هستند؟ این گفتهها بدان معنا نیست که دیگر دروس پایه هفتم متوسطه اول، بیاهمیت است و آموزش صددرصدی تمام دروس این پایه، مطمعنا نقش زیادی در موفقیت سال هفتم و سال های بعدی شما دارد اما نقش این سه درس پررنگ تر است.
روش مطالعه اصولی دروس پایه هفتم
- برنامه ای متناسب با شخصیت خود داشته باشید: نوشتن یک نوع برنامه آموزشی و روش مطالعه برای همه دانش آموزان اشتباه است زیرا هر فردی دارای قابلیت ها، خلق و خوی، سبک زندگی متفاوت و مختص به خود است، پس سعی کنید برنامه ای شخصی و متناسب با خود داشته باشید.
- تایم مطالعاتی منظمی داشته باشید: درس های شما نسبت به سال های قبل سنگین تر شده است و دیگر به صورت نامنظم درس خواندن بازدهی خوبی را ندارد، اول از هراقدامی، بهترین زمانی که میزان یادگیری شما به بالاترین حد خود میرسد را پیدا کنید.
- مطالب سال هفتم را در مدرسه یاد بگیرید: یادگیری در کلاس را جدی بگیرید، بعضی درس ها را در خانه و به تنهایی نمی توانید خوب یاد بگیرید.
در کلاس های آنلای حضور فعال داشته باشید.
اگر دانش آموزی مطالب را در مدرسه به خوبی یاد نمی گیرد باید چه کار کند؟ از فیلم های آموزشی برای یادگیری بهتر مطالب کمک بگیرد.
- در پایان هر روز دروسی که خوانده اید را مرور کنید: پایان هرروز یک نگاه کلی و گذرا به مباحث دروس داده شده بیندازید.
آیا فقط در پایان روز دانش آموز باید مطالب را مرور کند؟ سه روز و یک هفته و سپس یازده روز و در نهایت یک ماه بعد از اولین مطالعه خود درس های سال هفتم را مرور کنید.
اگر دانش آموز مرور نکند چه اتفاقی می افتد؟ مطالب را زودتر فراموش می کند، خصوصا درس هایی مانند علوم و ریاضی که به تدریس معلم وابستگی زیادی دارد در صورتی که دانش آموز آن را فراموش کند برای دوباره خوانی و یادآوری مجدد زمان زیادی نیاز دارد.
- زمان مطالعه دروس سخت سال هفتم را به وقت های پر انرژی خود موکول کنید: مطالعه درسی مانند ریاضی و علوم را در صبح ها ساعت ۹ تا ۱۲ و یا عصر ها ساعت ۴ تا ۶ بیاندازید، در این بازه زمان ها انرژی شما بیشتر است.
- قبل از مطالعه هر درس، درس قبلی را مرور کنید: وقتی قرار است یک درس از سال هفتم را بخوانید مروری به درس قبلی آن بیاندازید یا چند سوال در مورد درس قبلی از خود بپرسید و سپس درس جدید را شروع کنید.
- تمرکز مطالعاتی خود در مطالع دروس سال هفتم را بیشتر کنید: در سال هفتم ارتباط با تعداد زیادی معلم و کتاب های سخت تر به مرور باعث کاهش تمرکز دانش آموز و تعویق مطالعه می شود، شما باید تلاش کنید تا تمرکز خود را بالاتر ببرید و نهایت استفاده را از زمان مطالعه خود داشته باشید.
- با مجازی شدن مدرسه مطالعه خود را کم نکنید: با توجه به کرونا و مجازی شدن مدارس دانش آموزان کلاس های آنلاین را جدی نمی گیرند و خوب مطالعه نمی کنند، همین سبب افت شدید دانش آموزان پایه هفتم سال ۹۸ و ۹۹ شده است.
راه حل برای این دانش آموزان با وجود مجازی شدن کلاس ها:
- منظم باشید، حتی اگر معلم از شما سوالی نپرسید شما خود را موظف کنید درس هرروز را همان روز بخوانید
- حتی اگر امکان تقلب با وجود مجازی شدن مدارس وجود داشت شما خود را مجبور کنید که خودتان به سوالات پاسخ دهید
- اگر با مجازی شدن آموزش دروس را به خوبی متوجه نمی شوید از دی وی دی آموزشی یا معلم خصوصی در دروس اصلی کمک بگیرید.
- استفاده از گوشی را محدود کنید: با توجه به شبکه هایی مانند اینستاگرام و واتس آپ و تلگرام دانش آموزان زمان زیادی را از خود با این مجموعه ها هدر می دهند و این نه تنها به آن ها کمکی نمی کند بلکه باعث مشغله ذهنی و فاصله گرفتن آن ها از درس ها می شود.
برای اطلاع بیشتر پست آپدیت زیر را مطالعه کنید.
بررسی نکات مربوط به هر درس پایه هفتم
-
درس ریاضی:
- جمع آوری فرمول های ریاضی: در درس ریاضی و فیزیک در کتاب علوم فرمول هایی که یاد می گیرید را در یک برگه یادداشت کنید و هر شب قبل خواب آن ها را مرور و تکرار کنید.
- ابتدا تشخیص و تعریف عدد صحیح را مرور کنید و یاد بگیرید و سپس شروع به یادگیری جمع و تفریق اعداد صحیح کنید.
- زوایا و پاره خط ها را به خوبی یاد بگیرید
- تعریف هم نهشت ها را یاد بگیرید به طوری که بتوانید آن ها را تشخیص دهید
- تعریف عدد اول را یاد بگیرید و بگویید عدد اول چیست
- حجم ها و مساحت های جانبی را در برگه ای جداگانه بنویسید و شب ها قبل از خواب آن را مرور کنید
- حتما قبل از شروع تدریس هر فصل، چند سوال از تمرین های کتاب درسی حل کنید و آموخته های خود را مرور کنید
- احتمال را به کمک یک کیسه و تعدادی مهره رنگی در خانه تمرین کنید و برای خود توضیح دهید شانس پیدا شدن مهره رنگی را در هر بار حساب کنید.
-
درس علوم:
- یادگیری خود را بیشتر از سطح کتاب درسی و کسب نمره کنید: یک درس مانند علوم سال هفتم را اگر نگاه کنید پایه ای برای زیست و فیزیک و شیمی متوسطه دوم شماست، سعی کنید بیشتر از مدرسه یاد بگیرید و هدف شما چیزی بیشتر از کسب نمره باشد.
- خلاصه نویسی کنید: در این درس حتما خلاصه نویسی داشته باشی این خلاصه ها را دائما مرور کنید و زمان مرور آن را یادداشت کنید.
- یا بگیرید به جای حفظ کردن: مطالبی مانند علم چیست یا بقیه توضیحات کتاب درسی را سعی کنید از همین الان به صورت مفهومی یاد بگیرید.
- فعالیت ها و اطلاعات جمع آوری کنید کتاب درسی را به خوبی یاد بگیرید.
- آزمایش های این کتاب درسی را خودتان انجام دهید و نتایج را یادداشت کنید.
- در این کتاب آزمایش متن کتاب و انجام عملی در یادگیری کمک زیادی می کند مثلا نیروهایی که به اجسام وارد می شود را خودتان تمرین کنید و سپس متن کتاب را حفظ کنید.
- در مورد اتم ها و سخت هسته ای قبل از شروع فصل خودتان کمی تحقیق کنید و در انتها کمی بیشتر درموردشان بخوانید.
-
درس عربی:
- برای اینکه به خوبی بتوانید ترجمه کنید باید روخوانی را تمرین کنید، این کار به شما کمک زیادی می کند.
- اسم های اشاره و جمع و ساده مواردی است که در کنکور هم از آن ها سوال می آید.
- به ترتیب در هر درس ماضی اول شخص و دوم شخص مفرد را یاد می گیرید.
- بیشتر هدف یادگیری ترجمه از عربی به فارسی است
- کلمان پرسشی و استفهام را باید به خوبی یاد بگیرید
- فعل هایی که در این کتاب یاد می گیرید برای افزایش توانایی شما در ترجمه فعل ها است.
- در بازه های مرور تمرین های کتاب درسی که مشخص شده اند را بار ها خودتان حل کنید در حدی که آن ها را حفظ باشید.
-
درس ادبیات:
- در بخش های خوانداری که د رکتاب مشخص شده اند ویژگی های گفتاری و آوایی را تمرین و تکرار کنید
- خود آزمایی ها را خودتان حل کنید
- شکل صحیح حروف و درست نویسی در زمینه املا اهمیت زیادی دارد
- کلمات هم آوا را در برگه ای جداگانه بنویسید و آن را شب ها قبل از خواب مرور کنید
- برای نوشتن هم خوانواده باید کلمات اصلی آن را بتوانید تشخیص دهید
- هر درس که داستانی را بیان کرده است بعد از یادگیری از خود خلاصه و هدف اصلی درس را بپرسید و در دفتری بنویسید
- برای یادگیری املای صحیح کلمات هم آوا لازم است معنی آن ها را بدانید
- بن فعل و شناسه و زمان فعل را به خوبی یاد بگیرید و آن را برای فعل آینده بگویید.
-
درس زبان انگلیسی
- معنی کلمات را به همراه توضیحات و یا اشکال آن ها یاد بگیرید
- تلفظ کلمات را به خوبی یاد بگیرید اگر تلفظ را بلد نباشید املای آن ها را یاد نمی گیرید
- تلفظ اعداد را به خوبی یاد بگیرید
- مکالمات بین دو شخص و سوالات را با دوستان خود تمرین کنید
- کلماتی که تلفظ های نزدیک به همدیگر را دارند از کتاب درسی استخراج و در برگه ای جداگانه بنویسید
- ساعت ها را در خانه از خود بپرسید و تمرین کنید
چگونه تبدیل به دانش آموز زرنگ پایه هفتم شویم
اینکه همکلاسیهایتان شما را بهعنوان نمره اول کلاس هفتم بشناسند اصلا رویا و دور از از ذهن نخواهد بود و شما دوست عزیز با هر سطحی که باشید، اگر چند نکته را رعایت کنید، بهراحتی و در کمترین زمان، با لقب بچه زرنگ و نمره اول کلاس شناخته خواهید شد.
سه عامل کاربردی برای تبدیل شدن به دانش آموز زرنگ:
برنامه ریزی | تمرین و تکرار | مرور کافی |
علاوه بر عواملی که در بالا گفته شد
بقیه عوامل تاثیر گذار شامل:
عدم مقایسه خود با دیگران: خودتان را با هیچکس مقایسه نکنید، شما فقط باید تلاش کنید نسبت به روز قبل خود بهتر باشید، پس در ابتدا تنها با خود رقابت کرده و تلاش کنید روزبهروز کیفیت یادگیری و مطالعهتان را ارتقاء بخشید.
راه دانش آموزان زرنگ را بشناسید: از دانشآموزان موفق مشورت بگیرید اما دقیقا مانند آنها پیش نروید زیرا همه انسانها با هم متفاوت هستند.
خلاصه نویسی فراموش نشود: زمان بیشتری را به دروسی که در آنها ضعیف هستید اختصاص داده و نکته برداری را فراموش نکنید.
یادآور میشویم که قرار نیست یک شبه معجزه رخ دهد و موفقیتی ماندگارتر است که آهسته و پیوسته صورت بگیرد. نتیجه این عملکرد را در امتحانات پایان ترم و کسب بالاترین نمره کلاس را بهوضوح مشاهده خواهید کرد.
امتحانات پایه هفتم به چه صورت است
از آنجایی که نمرات این پایه، یک وزنه بسیار قوی در هدایت تحصیلی بهشمار میرود، بسیار واضح است که برای رسیدن به رشته دلخواه، میبایست تلاش فراوانی را در جهت کسب بهترین نمره در امتحانات این پایه، در دستور کار قرار داد.
امتحانات پایه هفتم که میتواند سکوی پرتاب هردانش آموزی باشد، بهصورت کاملا داخلی و توسط هر دبیری که وظیفه آموزش را برعهده داشته، گرفته میشود که این یک نکته مثبت در پایه هفتم متوسطه اول بهشمار میرود.
سوالات امتحانات به صورت طرح می شود؟
عموما امتحانات بصورت تشریحی، نقطهچین و تعدادی چهارگزینهای برگزار میشود که بخشم اعظمی از آن را سوالات تشریحی که همگی از داخل کتاب طرح شدهاند، تشکیل داده میشود.
منبع اصلی امتحانات پایه هفتم: کتاب و جزواتی که معلم سرکلاس بیان کرده است میباشد و دانشآموزان با خواندن کامل و دقیق مطالب کتاب پایه هفتم، به راحتی از پسِ امتحانات این پایه به بهترین شکل، برخواهند آمد.
اینستاگرام مشاور
نقد و بررسی اساتید کنکور و موسسات آموزشی به همراه کتاب های آموزشی به صورت اختصاصی و رایگان فقط در پیج اینستاگرام ! لطفا فالو کنید
دروس پایه هفتم
دروسی که دانش آموزان با ورود به پایه هفتم متوسطه اول باید آنها را آموزش ببینند عبارتند از:
- آموزش قرآن
- پیامهای آسمان
- فارسی
- نگارش
- ریاضی
- علوم تجربی
- مطالعات اجتماعی|(تاریخ_جغرافیا، اجتماعی)
- فرهنگ و هنر
- عربی
- زبان انگلیسی
- تفکر و سبک زندگی
- کار و فناوری
- ضمیمه پیامهای آسمان(مختص اهل سنت)
- تعلیمات ادیان الهی و اخلاق(ویژه اقلیتهای دینی)
خاطرنشان باید کرد که هرکدام از دروس، یک معلم جداگانه برای آموزش خواهند داشت.
تغییرات پایه هفتم نسبت پایه ششم
- عمدهترین تغییر پایه هفتم نسبت به پایه ششم، خروج از مقطع ابتدایی و وارد شدن به مقطع متوسطه میباشد که این خود یک تازگی همراه با تغییراتی در سیستم آموزشی و تربیتی، مباحث کتاب و… را به همراه دارد.
- با ورود به پایه هفتم، دانش آموزان کم کم آماده حضور در دانشگاه میشوند و کتابهای این پایه هم بگونهای طراحی شدهاست که افراد را به سمت این دگرگونی سوق دهند.
- یکی دیگر از تغییرات محسوس این دو پایه، وجود تعداد معلمان بیشتر در مقطع تحصیلی جدید است. دانش آموزان در ابتدا گمان میکنند که این تغییرات، خبر از یک سال تحصیلی دشوار را میدهد که باید بگوییم؛ این تغییرات درست مانند تغییرات فصول است که هرکدام دارای ویژگی منحصربه فردی است و سریعا می توان خود را با آن سازگار کرد.
- یکی دیگر از تغییرات در کتاب علوم رخ داده است که برخلاف پایه ششم، مباحث پایهای زیست شناسی نسبت به قبل، کمی زودتر وارد کتاب علوم شده تا ذهن دانش آموزان را برای مباحث گسترده تر آماده کند.
برنامه ریزی موفق برای پایه هفتم
اگر بخواهیم یک برنامهریزی جامع و کاربردی برای پایه هفتم متوسطه اول ارائه دهیم باید بگوییم که دانش آموزان باید ابتدا ویژگی های شخصی خود را بشناسند، سپس با توجه به نوع و سبک زندگی که دارند خود و یا مشاور حرفهای را برای برنامه ریزی برگزینند.
برنامه ریزی موفق و همراه با نتیجه مثبت دارای ویژگی های زیر است:
- انعطاف پذیری: برنامه باید دارای انعطاف باشد، یعنی در زمان نوشتن برنامه، گمان نکنیم که برای یک ربات قرار است برنامه درسی طراحی کنیم.
فراموش نکنید که همه ما انسان هستیم و پیشامدهای غیر منتظرهای مانند بیماری، سفر اجباری و… ممکن است برایمان رخ دهد که همه این موارد باید در برنامه ریزی مان لحاظ شود.
برای این منظور در برنامه چه مواردی باید قرار داده شود: ایستگاه جبرانی و زمان استراحت کافی
منظور از ایستگاه جبرانی: مثلا در برنامه یک هفته یک روز را درس جدید در برنامه قرار ندهید و آن روز را به مطالعه درس هایی که ممکن است در طول هفته به دلایل مختلف نرسیده باشید بخوانید اختصاص دهید.
- در زمان برنامه ریزی پایه هفتم، باید دروسی که به رشته مورد علاقهمان مربوط هستند و یا دارای نکات مهم و پایهای میباشند، را در الویت مطالعه قرار دهیم.
دانش آموزی که در پایه هفتم فعلا به فکر انتخاب رشته نیست چه درسی را بیشتر باید مطالعه کند؟ همه ی درس ها را باید بخواند ولی برای دروس سخت تری مانند زبان و علوم و ریاضی زمان بیشتری را در برنامه اختصاص دهد
- لزوما اختصاص دادن ساعتهای طولانی به مطالعه، تضمین کننده موفقیت نیست، بلکه افراد باید روش مطالعهای خود را پیدا کرده و هدفمند، در چارچوب و منظم به مطالعه آن پرداخته تا درپایان از نتیجه لذت ببرند.
مطالعه هدفمند: یعنی مطالعه ای که باعث یادگیری مفهومی مطالب می شود و از حفظ کردن دروس جلوگیری می کند، این کار به مرور باعث یادگیری و کسب نمره بهتر و در نهایت افزایش شوق و انرژی دانش آموز برای درس خواندن می شود.
چگونه در ۱ ماه پایه هفتم را جمع کنیم و قبول شویم؟
رسیدیم به یکی از بخش های مهم این مقاله که چطور بتونیم در ۱ ماه پایه هفتم را جمع کنیم و قبول شویم؟ ! که راهکار رو بهتون میگم دوست داشتین، اقدام و در ادامه اجرا کنید.
جمعبندی
تمام سعی و تلاشمان در این مقاله با کم شدن ترس و اضطراب دانش آموزان و خانواده های آنها با پایه هفتم، همسو بود. در این مقاله به بررسی کامل پایه هفتم اعم از؛ مباحث مهم و کلیدی این پایه، دروس، نوع امتحانات، نوع آموزش و… برای آگاهی بخشی دانش آموزان پرداخته شد.
به نظر شما چه کتاب کمک درسی برای هفتمی بخریم
گاج
امسال هفتمم خیلی از ریاضی میترسم
من امروز رفتم هفتم مدرسه بعد که کتاب هارو دیدم (ریاضی . انگلیسی …….)حس میکنم خیلی سخته و ممکنه امسال رو بیوفتم و خیلی ترس و استرس زیادی دارم
سلام
من انگلیسی اصلا خوب نیست هیچی بلد نیستم و میرم کلاس هفتم به نظرتون اونقدر سخت نیست که عقب بیوفتم؟
هیچ کدوم هر دو راحت هستن
به نظر شما چه کتاب کمک درسی برای هفتمی بخریم
سلام من هفتمم دیگه شهریور میرم هشتم حالا من سال هفتم رو افت تحصیلز شدیدی داشتم ررحالیه که تو سال شیشم جزو برترین دانش اموز بودم ولی خوب منم مثل بقیه که اومدم هفتم خیلی افت تحصیلی پیدا کردم سعی کنید از اول راه یه کاری بکنید نه مثل منیکه که از وسط راه تصمیمم رو گرفتم با این کنار بیام هیچ فایده ایی نداره کار از کار میگذره واقعا سخته بخوای با دانش اموز های جدید با معلم های جدید روبه رو بشی من از نظر درس کاری ندارم ولی خب برام سخته برم تو یه محیط دیگه
سلام من میخوام برم هفتم ولی نوبت دوم تو ازمدن ریاصی خیلی خیلی هل شدم بیشترشو اشتباه نوشتم ولی معلمم فک میکنه تو درس ریاصی افت کردم ولی معلم چون درسام از اول خوب بود بهم ارفاق کرد خیلی خوب داد
بچه ها
من هفتمم
بعد میخوام بگم اگه درست و با تمرکز بخونین خیلی راحت میشه. اینایی ک میگن چجوری برنامه ریزی کنم خیلی راحته چجوریه!؟
خب ببینین، برنامه ریزی یعنی اینکه برای خودتون برنامه بزارین ک تو چه ساعتی چ درسایی رو بخونین یا چ کارایی انجام بدین
اگه درست انجامش بدین خیلییییییییی راحت میشه
بنظر من درس سخت امسال فقط علومه
اونم چون فرمول زیاد داره
اگه هر هفته مرور کنین خیلیییی راحت میشه
من که میگم امسال راحت ترین سال بوده
فقط کافیه برنامه ریزی کنین و با تمرکز بخونین
سلام من کلاس ششم هستم و خیلی شاگرد زرنگی هستم و به نظر من اگه درس خون باشی هیچ درسی برات سخت نیست من از کلاس اول تا الان همه ی معلم ها ازم راضی بودن و برای کلاس هفتم هیچ ترس و استرسی ندارنم
درود
سلام . ما ۱۴ تا کتاب داریم یا ۱۳ تا
سلام من امسال میرم کلاس هفتم خیلی میترسم ترو خدا بگید چیکار کنم استرسم کمتر بشه
منم میرم هفتم و توریاظی خیلی خیلی مشکل دارم یعنی بعد
سلتم من امسال میرم هفتم از چه کتاب کمک درسی که برای همه ی دورسه استفاده کنم ؟
سلام من از هفتم فقط از عربی و انگلیسی ریاضی می ترسم اگر بشه مشاوره بدید ممنون
سریع جواب بدید سایت اورجینال مشاور
جواب دادم
خدا رحم کنه